zorg-experts ouderen

Wil jij de ouderenzorg nog mensgerichter maken?

Kun je jezelf helemaal vinden in onze visie? Wil jij er ook voor zorgen dat mensen centraal staan in de ouderenzorg, zowel ouderen als zorgverleners? Vind je het ook belangrijk dat beiden een actieve rol hebben? En dat er voldoende aandacht en ruimte is voor hun eigen identiteit, eigen regie en zelfredzaamheid? Heb jij goede ideeën die je met ons wil delen en vind je het leuk om met ons te helpen met het bedenken, ontwikkelen en testen van producten, communicatiemiddelen en scholingen?

Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Kwaliteitsverbetering ouderen

Expertteam mensgerichte ouderenzorg: voor zorgprofessionals

Werk je in de ouderenzorg en heb jij goede ideeën die je met ons wil delen en/of vind je het leuk om met ons te helpen met het bedenken, ontwikkelen en testen van producten, communicatiemiddelen en scholingen? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Meld je aan als expert voor ons expertteam ouderenzorg. Als expert word je een aantal keer per jaar benaderd (per e-mail) met de vraag of je met ons mee wil denken, wil meehelpen bij het ontwikkelen van een product of tool of advies wil geven.

Je kunt elke keer beslissen of je meedoet of niet, je bent tot niets verplicht. Als expert in ons expertteam houden we je op de hoogte van onze activiteiten en krijg je als eerste informatie over onze evenementen (zoals De Werkplaats 2021).

Wil je jezelf aanmelden voor ons expertteam? Hartstikke fijn!
Vul jouw gegevens in op het contactformulier hier onder, dan nemen wij contact met je op.

Meld je hier aan voor het Expertteam mensgerichte ouderenzorg

Leuk dat je jezelf wilt aanmelden voor het Expertteam mensgrichte ouderenzorg!

 

Vul het contactformulier in en vermeld even of je zorgprofessional bent of oudere.

Je kunt jezelf op elk moment weer afmelden.


  ouderen en licht

  Expertteam mensgerichte ouderenzorg: voor ouderen

  Bij alle onderzoeken die wij doen, betrekken we ouderen. Het perspectief van ouderen wordt altijd onderzocht en ook nemen ouderen deel in klankbordgroepen om onderzoeken te volgen en feedback, advies en tips te geven aan de onderzoekers.

  Ook op andere momenten willen we ouderen graag betrekken bij onze werkplaats.

  Woont u in een verzorginghuis of verpleeghuis? Of woont u thuis en maakt u, of uw partner gebruik van thuiszorg? Vindt u het leuk en/of nuttig om uw ervaringskennis met ons te delen? Dan komen we graag met u in contact.

  Wij willen u graag, een aantal keer per jaar, om advies en hulp vragen, zodat u ons kunt informeren en inspireren.

   

  Wij zijn op zoek naar ouderen die het leuk vinden om ‘op te treden’ tijdens een symposium, een paneldiscussie of tijdens onze evenementen zoals De Werkplaats,

  en/of

  ouderen die het interessant vinden om mee te denken over onderzoek(svragen) of kennisvalorisatie (het delen en verspreiden van kennis)

  en/of

  ouderen die het leuk vinden om producten te testen en/of uit te proberen.

   

  Bent u of kent u iemand die het leuk vindt om deel uit te maken van ons expertteam? Vul uw gegevens in op het contactformulier hier boven, dan nemen wij contact met u op.

  Blijf ons volgen!

  Wij zijn ook actief op social media. Vind je het leuk om ons te volgen? Klik dan op onderstaande iconen.