intimiteit ouderen

Ouderenspel: Inteam online

Eind 2019 lanceerden wij het bordspel Inteam. Dit spel helpt zorgprofessionals om het onderwerp intimiteit en seksualiteit van verpleeghuisbewoners bespreekbaar te maken in hun team. Inmiddels hebben veel (toekomstige) zorgprofessionals het spel gespeeld en wij hebben (gelukkig) voornamelijk positieve feedback ontvangen! In deze feedback kwam een aantal keer de opmerking “Het zou fijn zijn als we het spel ook online kunnen spelen, zodat we niet altijd fysiek bij elkaar hoeven zitten” naar voren. En wat bleek: meer (toekomstige) zorgprofessionals en onderwijsinstellingen hadden deze behoefte. Daarom hebben wij een online variant gemaakt van het spel Inteam. Je kunt dus kiezen voor het bordspel of de online game, zo is er altijd een vorm die bij je past!

Speel nu het spel Inteam ook online!

Ook bij de online variant van Inteam is er geen goed of fout, het gaat erom dat je jouw inzichten en ervaringen kunt delen met collega’s of medestudenten. Na afloop van het spel kun je samen met je medespelers bespreken welke inzichten zijn opgedaan en welke besluiten jullie nemen.

Inteam Online heeft dezelfde inhoud, hetzelfde doel en dezelfde categorieën, vragen en casuïstiek als het bordspel. Ben jij benieuwd naar Inteam Online en wil je het spelen met jouw collega’s of medestudenten? Op deze pagina staat alle informatie over de online game en de link om het spel te spelen: Spel Inteam