Platform Ouderen AW Ouderen

Platform Ouderen zoekt nieuwe leden

 

Vindt u het leuk om mee te denken over onderzoek naar mensgerichte ouderenzorg en bent u 65 jaar of ouder? Dan is deze vacature iets voor u.

Het Platform Ouderen van de Academische Werkplaats Ouderen van Tranzo (AW ouderen) is op zoek naar twee nieuwe leden. In de AW Ouderen werken onderzoekers samen met ouderen en zorgprofessionals aan mensgerichte ouderenzorg. We doen sociaalwetenschappelijk onderzoek naar de leefwereld van kwetsbare ouderen, thuis en in het verpleeghuis. Met deze kennis evalueren en versterken we de ouderenzorg. Door de kennis van wetenschappers, zorgprofessionals en ouderen te bundelen, dragen we bij aan mensgerichte ouderenzorg.

De leden van het Platform Ouderen adviseren en denken mee over onderzoeken. Daarnaast worden zij betrokken bij de ontwikkeling van praktisch bruikbare producten, zodat de resultaten uit onderzoeken direct bruikbaar zijn voor de ouderenzorg. De leden van het platform komen zes keer per jaar bij elkaar op de campus van de universiteit in Tilburg. Geïnteresseerden kunnen tot 16 februari reageren.

Bekijk de uitgebreide vacature hier.

Voor aanvullende vragen, neem contact op met Wytske Meekes
(w.m.a.meekes@tilburguniversity.edu en tel. 013 466 4451)