Aanmelden voor De Werkplaats vanaf vandaag mogelijk!

 

Let op! Inschrijven is niet meer mogelijk, alle plaatsen zijn vergeven. Je kunt je enkel nog aanmelden voor de reservelijst.

Vanaf vandaag is het mogelijk om je in te schrijven voor De Werkplaats: Alcohol & roken, genot of verbod. Hoe zit het eigenlijk met roken en alcohol drinken als je in het verpleeghuis woont? Mag je jouw gewoontes op het gebied van roken en het drinken van alcohol in het verpleeghuis voortzetten? Of brengt dit uitdagingen en dilemma’s met zich mee?

Na twee succesvolle werkplaatsen in 2019 en 2021 organiseren wij op 3 oktober de derde editie van De Werkplaats. Dit jaar is het thema: Alcohol en roken, genot of verbod?

Onderzoek centraal
Tijdens de Werkplaats staat het onderzoek van Lisette de Graaf centraal. Lisette werkt als psycholoog in het verpleeghuis en doet onderzoek naar roken en alcohol drinken door verpleeghuisbewoners. Op basis van haar onderzoeksresultaten en jullie eigen kennis en ervaring, gaan jullie in groepjes aan de slag. Elke groep bedenkt een idee dat de ouderenzorg nóg mensgerichter maakt.

Co-creatie
Dit is echte co-creatie! Alle deelnemers hebben evenveel inbreng. Wij bedenken geen oplossing vóór de ouderenzorg, maar mét de ouderenzorg en het onderwijs. Op deze manier bedenken we oplossingen die echt aansluiten op de wensen en de behoeften van de ouderenzorg.

Meer informatie en aanmelden
Wil je meer informatie voordat je besluit om deel te nemen? Bekijk de aftermovie van 2021, ervaringen van deelnemers en de resultaten van de vorige edities hier.

Wil jij meedoen? Meld je dan nu aan. Wij kijken er naar uit om samen met jou aan de slag te gaan om een praktijkoplossing te ontwerpen op dit thema. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op deze pagina.