Mini Werkplaats: Implementatie, hoe moeilijk kan het zijn?

Foto van deelnemers aan De Werkplaats
Datum
20 juni 2024
Datum
10:00 - 16:00
Datum
Besloten evenement

Mini Werkplaats | Aan de slag!

Om meer inzicht te krijgen in hoe kennis uit wetenschappelijk onderzoek in de zorgpraktijk geïntegreerd kan worden, voeren wij vanuit de Academische Werkplaats Ouderen het onderzoek ‘Implementatie van wetenschap in de zorgpraktijk’ uit.

Op 20 juni organiseren we vanuit dit onderzoek de Mini Werkplaats: Implementatie, hoe moeilijk kan het zijn?. Het doel van deze Mini Werkplaats is het ontwikkelen van een ‘werkwijze’ die handvatten biedt voor de implementatie en evaluatie van wetenschappelijke kennis in de ouderenzorg.

Dit is een besloten evenement, aanmelden is helaas niet mogelijk.

Van onderzoeksresultaten naar product

Het onderzoek van Nanette Raaijmakers is de basis voor deze Mini Werkplaats.

Het onderzoek in het kort
Om de werkwijze van de Academische Werkplaats Ouderen te onderbouwen en te optimaliseren, is het nodig om meer inzicht te krijgen in valorisatie en implementatie. Onderzoek is nodig om een gestructureerde werkwijze te ontwikkelen voor de ondersteuning van valorisatie en implementatie van wetenschappelijke kennis in de langdurige ouderenzorg. Door gestructureerd en continue (cyclisch) te evalueren kunnen we inzicht krijgen in de impact van ontwikkelde werkwijzen, instrumenten en andere producten. Ook kunnen we beter inzicht krijgen in de processen rondom de ontwikkeling, implementatie en het gebruik van deze ontwikkelde praktijkproducten.

Meer weten over het onderzoek van Nanette? Bekijk haar onderzoekspagina via de onderstaande button.

Naar het onderzoek van Nanette

Vragen?

Heb je een vraag over deze Mini Werkplaats of wil je jouw gedachten graag met ons delen?

Je kunt contact met ons opnemen via dit formulier.