GRZ instrument

GRZ-evaluatie-instrument

Ben jij benieuwd of de geriatrische revalidatiezorg op jouw afdeling nóg beter kan, maar weet je niet hoe je dit kunt aanpakken? Maak dan gebruik van het GRZ-evaluatie-instrument. Dit is een handig instrument waarmee je, samen met jouw team, de GRZ kunt evalueren en verbeteren.

sporten senioren

Het instrument

Het GRZ-evaluatie-instrument helpt multidisciplinaire teams (MDT’s) bij het evalueren en verbeteren van hun GRZ. Tijdens een startbijeenkomst krijgen jij en je collega’s uitleg over het instrument. Het instrument bestaat uit 8 succesfactoren en 4 beïnvloeders die samen van invloed zijn op de kwaliteit van de GRZ. Door het instrument te gebruiken ga je samen met collega’s aan de slag met het verbeteren van één of meer succesfactoren. Je stelt actiepunten op om de succesfactor(en) te verbeteren en gaat deze actiepunten uitvoeren.

seksualiteit bij ouderen

Bijeenkomsten

Na de startbijeenkomst volgt een aantal korte bijeenkomsten waarin jij en je collega’s de voortgang in de gaten houden. Deze bijeenkomsten kunnen deel uitmaken van bestaande overleggen die jouw team heeft. Met je collega’s zorg je ervoor dat de uitvoering van de actiepunten wordt gemonitord en indien nodig bijgesteld. Tot slot evalueer je tijdens de afsluitende bijeenkomst als team (de verbetering van) de succesfactor(en).

Downloads

GRZ-evaluatie-instrument factsheet
Download

Vragen over het GRZ-evaluatie-instrument?

Ben je geïnteresseerd in het GRZ-evaluatie-instrument en/of wil je meer weten? Neem dan contact op met Claudia van Erven (Implementatiemakelaar):

C.A.M.vanErven@tilburguniversity.edu / 013 466 4740.

Of vul dit contactformulier in.


    Avoord logo
    Logo SVRZ
    logo De Wever
    Tranzo logo
    TanteLouise logo